Je bekijkt nu Zomer Koe-cert bij boerderij de Bremte op landgoed De Poll

Zomer Koe-cert bij boerderij de Bremte op landgoed De Poll

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:optredens

Genieten van heerlijke muziek in de buitenlucht, tussen koeien en weilanden. Dat is het‘ Zomer Koe-cert’ op boerderij De Bremte van de familie Bussink op landgoed De Poll. Een heerlijke middag uit op 2e pinksterdag maandag 6 juni.

Meeslepende, maar ook vlotte melodieën zijn speciaal voor dit optreden in de buitenlucht ingestudeerd. Van Stevie Wonder tot Aretha Franklin en van Formula 1 tot Hollandse Hits. Kortom voor ieder wat wils. Laat je lekker meevoeren door de prachtige klanken in een prachtig Hollands landschap!

Voor en na het optreden is het mogelijk om een kijkje te nemen op de boerderij. Ook zijn er lekkere producten uit de streek te koop. De statige boerderij dateert al uit 1783 en de familie Bussink boert al 100 jaar op deze prachtige plek. Boer Frank en zijn vriendin Ellen zijn al de 4e generatie en laten je graag hun boerenbedrijf zien.

Tijden en tickets

De entree is 6 euro per persoon, inclusief een kopje koffie of thee bij aanvang. Voor kinderen tot en met 16 jaar is de entree gratis. Het concert begint om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur, inclusief een pauze. Wil je vooraf een rondje doen over de boerderij? Kom dan vanaf 14.30 uur. Een ticket boeken en betalen kan via de website www.ijsselvalleiboerteneetbewust.nl

Betalen kan ook ter plaatse, reserveren is wel noodzakelijk via dewebsite. Ook bij regen gaat het door, de boerderij heeft een grote schuur! Vragen of informatie? info@ijbeeb.nl