Reunie Feestavond

In 2020 bestaat het Stedelijk Orkest Lebuïnus 100 jaar. Het gehele jaar zijn er diverse muzikale activiteiten, maar wij starten met een groot jubileumfeest op zaterdag 25 januari 2020 in de Buitensociëteit Deventer. De dat bestaat uit een gezellige (reünie)middag met een repetitie, ’s avonds een concert en als afsluiter een groots feest.

Kleding dresscode 
Feestelijk chique

In ieder geval mee te nemen 
Uitgeprinte muziek, eigen muziekstandaard, eventueel lampje voor op de standaard, instrument en toebehoren.

Consumptie 
Je krijgt naast koffie en thee een consumptie (middels muntjes) in de pauze aangeboden. Overige consumpties voor de middag en het buffet zijn voor eigen rekening. Voor het avondfeest worden er ook 2 consumpties aangeboden. De overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Repetities 
Er zullen in de middag 2 repetitie momenten zijn, mocht je al mee willen repeteren kan dat op 14-01-2020 en 21-01-2020. We horen graag van te voren even als je een van deze repetities wilt bijwonen.

Ceremoniemeesters 
Yvonne van de Worp en Elsemieke Detert Oude Weme zijn de ceremoniemeesters tijdens de reunie. Zij zullen je de dag door begeleiden en informeren over wat er staat te gebeuren.

Dirigent 
Onze eigen dirigent Christa Boerman zal de onlangs verstuurde muziekstukken repeteren en dirigeren. Het nummer The best of Earth Wind en Fire zal door oud-lid van het SOL en arrangeur van het muziekstuk, Peter Kleine Schaars gerepeteerd en gedirigeerd worden.

Fotograaf 
Er zullen de gehele dag foto’s gemaakt worden.

Datum

jan 25 - 26 2020
Expired!

Tijd

1:00 pm - 12:30 am

Locatie

Buitensociëteit Deventer
Twelloseweg 1A, 7439 AS, Steenkamer